Uudessa 2015 Chevrolet Camaro: Exclusive Images

Ensimmäisellä Ford Mustangilla, joka myydään virallisesti Yhdistyneessä kuningaskunnassa oikeanpuoleisessa muodossa, voi olla jonkin verran suurta kilpailua, jos viimeisimpien vakoojakuvien uskotaan. Chevrolet on valmis uuden version omasta lihasautostaan ​​- Camaro ja yksinoikeudella kuvamme paljastavat, kuinka Chevrolet Camaro 2015 voisi näyttää.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Vakoilijamme vangitsivat naamioituneen Camaron arvioitavan Nurburgringin kohdalla, ja on selvää nähdä, että amerikkalainen yritys tarttuu tiiviisti nykyisen auton koksipullotustyyliin ja retro-ulkoasuun.
10

Uuden Camaron yksinoikeudellinen renderöinti puolestaan ​​osoittaa, miltä valmis auto voisi näyttää osoittaen, että vaikka jotkut nykyisen mallin erottuvista rypistymistä pehmenee, auton tavanomaista uhkaavaa ilmettä avustetaan uusilla ajovaloilla ja ohut säleikkö, Korostamalla visuaalista leveyttä ja uuden Camaron antamisen suuremman läsnäolon tiellä.
Vakoilukuvat esittävät testimuulin, jossa on neljä takapipia, jotka vihjaavat V8 Poweriin uudelle versiolle, mutta on myös todennäköistä, että Chevrolet tarjoaa paljon taloudellisemman nelisylinterisemmän Camaron, kuten Ford tekee Mustangin kanssa. On myös odotettavissa, että uusi Camaro on menossa myös Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.
10

Huolimatta General Motors -yrityksestä, joka akseloi amerikkalaista tuotemerkkiä Yhdistyneessä kuningaskunnassa viime vuoden lopulla huonon myynnin vuoksi, Chevrolet on sanonut, että ”Halo” -mallit kulkevat näihin rantoihin – autoihin, kuten Corvette ja Camaro. Mutta älä odota mitään oikeanpuoleista aseman variantteja-uusi kaksiovinen coupe on vain vasen koukku.
Hintoja ei vahvisteta, mutta odotetaan vain pienen lisäyksen nykyiseen Camaroon, jonka hinta on 35 345 puntaa kupeista ja 40 345 puntaa vaihtovelkakirjalainasta. Vertailun vuoksi uuden nelisylinterisen EcoBoost Mustangin odotetaan maksavan noin 30 000 puntaa. On todennäköistä, että uusi Camaro saa julkisen debyyttinsä Detroitin autonäyttelyssä tammikuussa 2015 tai New York -näyttelyssä kaksi kuukautta myöhemmin.
Kuka voittaa tämän eeppisen UK-lihasauton kasvot? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *