Tesla lisää aktiivisen melun vähentämistekniikan suunnitteluun sekä x

Tesla on ylittänyt viimeisimpien suunnittelunsa matkustamon tarkennustasot sekä suunnittelu X: Melun vähentämisjärjestelmä.
Paljon viimeaikaista ilma-päivitystä, joka myös esittelee useita muita mukavuusominaisuuksia, tuo uuden ‘aktiivisen tien melun vähentämisen’ ominaisuuden. Järjestelmä aktivoi etuistuimille upotetut mikrofonit, jotka määrittävät matkustamon kohinan ja kuten Tesla toteaa, “tuottaa kohinan vastaista kaiuttimien kanssa tuottaakseen rauhanomaisia ​​vyöhykkeitä matkustajien ympärille”.

“Audi muotoilee niin paljon kuin päätyi Teslan suurin kilpailija”

Järjestelmässä on toistaiseksi sekalaisia ​​arviointeja Teslan omistajista verkossa, mikä saattaa osoittaa, miksi Tesla on kutsunut sitä melun ”vähentämiseksi” eikä melua vaimentavaa. Toiminto on jo löydetty muista tuotemerkeistä peräisin olevista kilpailija -ajoneuvoista.
Mainos – viesti jatkuu alla

Vaikuttaa siltä, ​​että melun vähentämisfunktio tarjotaan samoin vain erittäin viimeisimmissä, virkistyneissä suunnittelussa ja X: ssä, jotka altistettiin aiemmin tänä vuonna. Kumpikaan ajoneuvo ei ole vielä saavuttanut Yhdistyneen kuningaskunnan ostajia, joten odota toiminnon olevan läsnä, kun he tekevät.
Päivityksessä (koodinimellä 2021.44.5) esiteltyjä lisäominaisuuksia sisältävät kyvyn ennustaa autoilijaprofiileja auton navigointijärjestelmässä, aseta ajoneuvo avaamaan vain kuljettajan oven lähestymistavassa ja muuttamaan takailmastojen hallintaa takaosasta. Päivitettyjen ajoneuvojen todetaan myös kykynsä ilmoittaa epätasa -arvoisesta renkaasta
Käytä, vaikka autopark -toiminto pystyy nyt määrittämään kohtisuorat pysäköintipaikat.
Lisätty myös, vaikka varhaisessa ‘beeta’ -testitilassa, on funktio, joka synkronoi kuljettajan mieltymykset, mukaan lukien istuin, peili sekä ohjauspyörän asennot, ja mahdollistaa niiden käytön vielä yhdessä Teslassa täsmälleen samassa autoilijaprofiilissa .
Katso mitä tapahtui, kun tarkistimme Tesla-mallin Y Audi Q4 E-Tronia vastaan ​​…

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *