Hallituksen ongelmaraportti False Whiplashin torjumiseksi

Transfer Select Committee on julkaissut uuden raportin vilpillisistä piiskavammoista, ehdotuksella, kuinka pysäyttää kasvavat vakuutusmaksut, jotka liittyvät valmistettuihin tai liioiteltuihin vaatimuksiin.
Raportin mukaan yleinen vilpillisen toiminnan kehittyminen sisälsi tahallisesti lavastettavia onnettomuuksia vaatimuksen esittämiseksi, julistukset olemattomille matkustajille, liioiteltujen oireiden tai todellisen vaurion vaikutuksen ja täysin valmistettujen vammojen vaikutukset.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Yksi komitean tärkeimmistä ehdotuksista oli, että ihmisille, jotka julistavat piiskavamman vammasta, olisi tarpeen todisteiden toimittamiseksi lääketieteellisen raportin muodossa. Komitea oli ”yllättynyt” kuullakseen, että näin ei tällä hetkellä ole ja että vakuutuksenantajat maksavat joissain tapauksissa kantajille, kun he eivät ole saaneet lääketieteellistä raporttia.
Komitea tuki myös akkreditointijärjestelmää, jolla taataan, että myös kantajien vammat tarkistavat lääkärit ovat laillisia.
Komitean mukaan vilpillisen Whiplash -julistuksen parantaminen on lisännyt vakuutusmaksuja viime vuosina. Raportissa arvioitiin, että missä tahansa 0,1%: sta 60%: iin Whiplash -ilmoituksista oli vilpillisiä.
Liverpool Riverside ja komitean puheenjohtaja Louise Ellman korosti, että laajalle levinneistä petoksista huolimatta on olemassa aitoja piiskavammoja ja loukkaantumisista kärsiviä ei pitäisi syrjäyttää.
“Monet julistukset ovat aitoja ja liittyvät todellisiin vammoihin, jotka voivat vaikuttaa ihmisiin kuukausien tai vuosien ajan”, Ellman sanoi. “Aitoita hakijoita ei pidä demonisoida yksinkertaisesti siksi, että niiden tilaa ei voida valita skannaukseen.”
Raportti lisäsi myös huolta hallituksen ehdotuksesta Whiplashin vaihtamisesta, joka julistaa 1 000–5000 puntaa pienelle julistukselle. Komitea uskoo, että keskimääräiselle henkilölle voi olla haastavaa kiistää vakuutusyhtiöiden lakimiehiä vastaan ​​esitetyn vaatimuksen. Lisäksi se toteaa, että asiantuntijatodisteita ei tyypillisesti toimiteta pienissä julistuksissa tuomioistuimessa.
Kommentoidessaan viimeisimpiä havaintoja, AA -vakuutuksen johtaja Simon Douglas sanoi: “Ei ole epäilystäkään siitä, että vilpilliset ja liioiteltuja piiskahahmoja koskevat vammat ovat korostaneet vakuutusmaksuja ja ovat tuhonneet oikeudellisten ja vakuutusalan ammattilaisten uskottavuuden.”
Ellman oli ilmoittanut raportissa, että “hallitus on julistanut, että Yhdistynyt kuningaskunta on” maailman piiskan pääkaupunki ”, mutta ilman luotettavia tietoja tien epäonnistumisista emme voi sanoa, onko tämä lausunto totta vai ei.”

Douglas kuitenkin totesi, että “onko se totta vai ei, Britannia on ansainnut häpeällisen uskottavuuden olla” Euroopan piiskapääkaupunki “” “”

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *