Uusi Ford Mondeo: Julkaisupäivä, hinta ja tekniset tiedot

Ford on ilmoittanut, että All-New Mondeo on hinnoiteltu 20 795 puntaa, ja ensimmäiset mallit saapuvat näyttelytiloihin vuoden loppuun mennessä. Auto on ollut erittäin odotettu, ja se tuo uuden Ford -perheen kasvot suositulle salonki -mallille sekä uuden valikoiman moottoreita ja edistyneitä tekniikoita.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Olemme ajaneet uutta Ford Mondeoa – napsauta tätä lukeaksesi koko arvostelumme
Tulee jopa Ford Mondeo -hybridi, ja meillä on myös ollut mahdollisuus ajaa yhtä näistä – meihin vaikuttivat alle 99 g/km hiilidioksidia ja yli 65mpg polttoainetaloutta. 2,0 litran bensiinimoottorin toimittaman 188 hevosvoiman ansiosta yhdistettynä sähkömoottoriin se tuntuu erittäin ketterältä.
Ford Mondeo 2014 Hinta- ja julkaisupäivä
Ford on juuri ilmoittanut, että hinnat alkavat 20 795 puntaa lähtötason mallista. Hybridien hinnat ja paljon enemmän premium -malleja Mondeo -sarjassa ei ole vielä ilmoitettu. Myös Mondeon kartanoa tarjotaan, mutta sitä odotetaan vasta vuonna 2015.
Siellä on myös kalliita ja räätälöityjä Ford Mondeo Vignale -versiota, jonka tavoitteena on kilpailla paljon kalliimpien pienten sedan -autojen, kuten BMW 3 -sarjan, kanssa. Tämän mallin odotetaan vaativan huomattavaa hintapalkkiota tavanomaiseen malliin nähden.
Uudet Ford Mondeo -moottorit
Vuoden 2014 Ford Mondeo saa uuden 1,5 litran EcoBoost-bensiinimoottorin, joka palauttaa samanlaiset hevosvoiman ja vääntömomentin luvut Fordin nykyiseen 1,6 litran ekoboostiin alemmassa viritystilassaan (148 hevosvoimaa ja 240 nm), samalla kun se toimittaa parannettua polttoainetaloutta ja alhaisempaa CO2 päästöt.
Mainos – viesti jatkuu alla

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *