Tarkistettu Mitsubishi ASX -maastoauto myytävänä nyt 15 999 puntaa

sen alkuperäisen paljastuksensa jälkeen vuoden 2016 Pariisin autonäyttelyssä, tarkistettu Mitsubishi ASX on myynyt Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Pienen crossover -maastoauton, jonka on nähtävä kovaa kilpailua autoilta, kuten Seast Ateca ja Nissan Qashqai, on hinta 15 999 puntaa.
Paljon merkittävää muutosta ASX: ään on uusi etuosa, jolla on tuotemerkin uusi ‘dynaaminen kilpi’ -malli, joka sisältää myös suuremmassa Outlanderissa. Tarkistettu muotoilu pitää auton ajan tasalla, lisäämällä uuden säleikön, etupuskurin ja sumuvalon ympäröivät. Saatavana on myös uusi väri – salama sininen. Pikku on muuttunut Beyongin uusien istuintyynyjen ja verhoilun sisällä.
4

TRIM-aluetta on yksinkertaistettu verhoilmoituksiksi 2, 3, 4 ja 5. Kaikissa malleissa on 16 tuuman kevytmetallivanteet, ilmastointi, Bluetooth-liitettävyys, nahka monitoiminen ohjauspyörä ja takaosan yksityisyyslasi. Tavanomainen turvallisuussarja sisältää Mitsubishin yhdistetyn veto- ja stabiilisuusohjelman (M-ASC), Hill Hold Assist- ja seitsemän turvatyynyä.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Parhaat 4×4- ja maastoautot
ASX 3: n hinta on 18 349 puntaa, ja se sisältää DAB -radion, automaattiset ksenonin ajovalot ja pyyhkimet, ilmastonhallinnan, lämmitetyt etuistuimet ja kääntävä kamera, kun taas ASX 4 (alk. 24 249 puntaa) lisää panoraaman kattokäyttöön, nahkaistuimiin ja Mitsubishi Multi Communication System -järjestelmään sat-nav: n kanssa. Yläosan ASX 5 saa nappa-nahkaistuimet, jotka lämmitetään sekä edessä että takana, ja ylellisyyttä, kuten Twin USB-latausportit ja ympäristön valaistus. ASX 5 on sinun hintaan 26 949 puntaa.
4

Kolme moottoria on saatavana. Siellä on 115 hevosvoiman 1,6 litran bensiini, joka on liitetty viiden nopeuden manuaaliseen vaihdelaatikkoon, joka on vain etuveto ja palauttaa väitetyn 48,7mpg ja 135 g/km. 112 hevosvoiman 1,6 litran diesel on kaikkein taloudellisin väitettyjen talouslukujen suhteen, kun se palaa 61,4mpg: iin ja päästöihin 119 g/km kaksipyöräisessä muodossa, kun taas nelipyöräinen versio palauttaa 56,5mpg ja 132 g/km . Siellä on myös 148 hevosvoiman 2,2 litran dieselmoottori, jossa on neliveto ja kuuden nopeuden automaattinen vaihdelaatikko, jonka väitetyt talousluvut ovat 48,7mpg ja 152 g/km.
Uudessa ASX: ssä on viisivuotinen/62 500 mailin takuu tavanomaiseksi ja se on nyt myynnissä.
Mitä mieltä olet päivitetystä Mitsubishi ASX: stä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *