“GM: n muutostuulet ovat puhallettu loistavasti uudessa korsassa”

General Motors on yritys, joka kuvaa itseään “perinteeksi rikas”, mutta menetelmä, jota se on harjoittanut liiketoimintaa viime vuosina, koska sen julkistettiin paljon julkistettua Pankroksen jälkeinen rakenneuudistus on ollut jotain perinteistä.
Aloitetaan hallinnosta – Mary Barran toimitusjohtaja ja Dan Ammannin presidentti oli todella vahvan ajattelun alku.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Matkanaan Goodwoodin mäkeä Ammannin rinnalla, sain jälleen kerran hänen kanssaan äskettäisessä Pariisin näyttelyssä. Ammann liittyi GM: n rahoitusryhmään sijoituspankista Morgan Stanleystä, mutta hänen innostuksensa autoihin ja innovaatioihin on kuitenkin kiinni. Hän puhui minulle erinomaisella innolla GM: n uudesta moottoreista, jotka osoittavat, että liiketoiminta ei pela vain kiinni, se on johtava-uuden Vauxhall Corsa -näyttelyiden pyrkimyksemme.
GM: tä johtaa Euroopassa Karl-Thomas Neumann, joka liittyi VW: stä-epätavallinen hyppy aiemmin. Sen lisäksi, että GM oli jälleen kerran nimittänyt uuden MD: n Vauxhallille, GM otti jälleen epätavallisen askeleen katsomalla ulkopuolelle ja nimitetylle Tim Tozerille, jolla oli laaja kokemus japanilaisista tuotemerkeistä ja jälleenmyyjistä.
Joten miten se vaikuttaa sinuun samoin kuin vauxhallit, joita voit ostaa? Yksinkertainen: Keskitytään paremmin siihen, mitä Yhdistyneen kuningaskunnan asiakkaat todella haluavat, eikä aikaisempaan Euroopan laajuiseen yhdenmukaiseen lähestymistapaan. Katso Päätös Viva -nimen elvyttämisestä Vauxhallin kaupungin autolle sen sijaan, että hyödynnettäisiin Opelin nimeä. Olkaamme rehellisiä, Vauxhall Karl kuulostaa typerältä.
Ja niin Corsalle – joka esittelee Yhdistyneessä kuningaskunnassa Vauxhall -merkillä täsmälleen samaan aikaan, että Opel -versio otetaan käyttöön mantereella (toinen harvinaisuus), siinä on erityiset Vauxhall -asetukset, jotka vastaavat paremmin tarpeitamme. samoin kuin se toimii! Rullaa ensi vuoden Ison-Britannian rakennetulla Vauxhall Astralla. Tässä muodossa sen pitäisi olla hienoa.
Katsotko uutta Vauxhall Corsaa? Ymmärräkaamme alla olevissa kommenteissa Twitterissä tai Facebookissa.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *