Uusi Audi A5 paljastettiin ennen marraskuun 2016 julkaisua

Uusi Audi A5 on paljastettu Audi’s Ingolstadt -kodissa tapahtuvassa tapahtumassa, ja urheilullinen kaksiovinen kupee perustuu viimeisimmässä A4-sedanissa. Se on nyt saatavana ja maksaa 30 700 puntaa, ja Hot S5 -variantti maksaa 47 000 puntaa.
Suuren paljastuksen edessä saimme mahdollisuuden puhua suunnittelija Frank Lambertylle, joka käveli meitä uuden mallin ympärillä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

“Tärkein ero uuden A5: n kanssa on nenä”, hän kertoi meille, “koska A4: n ja A5: n välillä on nyt selkeä erottelu. Ajovalot ovat hiukan korkeammat, ja A4: llä on terävämpi, puhtaampi ilme. A5 on enemmän emotionaalinen muotoilu. ”
A5: n säleikkö on alhaisempi ja leveämpi kuin ennen, ja rypyt, jotka virtaavat ulospäin ajovalojen ylä- ja alapuolella, lisäävät lihaksia auton nenään. Siellä on myös konepelli, joka lisää urheilullisemman ilmeen yhdistettynä laajempaan ilmanottoaukkoihin ja kromiin yksityiskohtaisesti tämän S5 -mallin puskurin kanssa.
• Lue uuden Audi A5: n ensimmäinen asema täältä
24
Adsclose -mainoksestamme

Loput auto on kuitenkin tuttu nykyisen mallin omistajille, koska sillä on samanlaisia ​​suunnitteluvihjeitä. Lamberty kertoi meille, että aikaisempaa autoa pidettiin suunnittelijan ”mestariteoksena”, ja tämän mallin haasteena oli parantaa sitä hienovaraisemmilla säädöksillä. A5: n sivuilla on joitain uusia ryppyjä sekä laajemman näköisen takaosan ohuemmilla LED-takavaloilla. Jarrutusvalo sisältää nyt myös takimmaisen tuulilasin yläosassa.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *