CUPRA esittelee kaksi uutta sähköistettyä mallia vuoteen 2023 mennessä

CUPRA on paljastanut suunnitelmansa esitellä pari ”sähköistettyjä” malleja ennen vuoden 2023 loppua – parantamalla sen lajikkeen neljästä ajoneuvosta kahdeksaan seuraavan neljän vuoden aikana.
CUPRA: n toimitusjohtaja Wayne Griffiths sanoi: “Kahden seuraavan vuoden aikana ilmoitamme kaksi uutta mallia, joita kukaan ei ole vielä nähnyt, sekä laajentamalla tuotevalikoimaamme.”

Cupra UrbanRebel Idea morfoida kompakti sähköinen tuotanto -auto

Uutiset kehittivät osan tuotemerkin neljännen vuosipäivän juhlista, joissa Griffiths paljasti Cupra X 2: n – tulevalle vuodelle vision, jonka mukaan yksityiskohdat aikoo kaksinkertaistaa Makerin vähittäiskaupan verkoston sekä myöhemmin kaksinkertaisen myynnin sekä liikevaihdon.
Mainos – viesti jatkuu alla

Verkossa virrannut tapahtuma huipentui Griffithsin laukaukseen kahden katetun auton vieressä, molemmin puolin brändin Metropolitan Rebel Idea – malli, joka tekee tuotannosta vuonna 2025 Cupran pienimmäksi ajoneuvoksi – kaupunkiin keskittyväksi EV: lle.
Automaattinen paljastaminen puhui Griffithsin kanssa, joka noudattaa ilmoitusta, samoin kuin vaikka CupRA: n päällikkö lopetti meille sanomista tarkalleen, minkä tyyppiset nämä uudet ajoneuvot voivat ottaa, hän kertoi meille, että he eivät istu “klassisissa” segmenteissä.
”Yksi niistä ei ehkä ole täysin sähköinen; Sähköinen ”, Griffiths kertoi meille. “Uskomme, että jopa vuonna 2030 on edelleen kysyntää palamiselle, hybridille, plug-in-hybridille sekä sinun on tarjottava tämä vaihtoehto-varsinkin kun tiloja ei ole siellä.”

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *