Audi Q7 E-Tron Hybrid vahvistettu seuraavalle vuodelle

Audi Insiders on vahvistanut Automobile Expressin, että Q7 E-Tron saapuu vuonna 2015. Hybridi-maastoauto saapuu osana aivan uutta toisen sukupolven Q7-sarjaa Vuosi ja mene päästä päähän Porsche Cayennen e-hybridin kanssa.
Q7 E-Tron lisää Audi-e-Tron-sarjan kahteen malliin, ja saksalainen tuotemerkki keskittyy toimittamaan tulevaisuudessa paljon enemmän plug-in-hybridimalleja keskimääräisten hiilidioksidipäästöjen alentamiseksi.
Mainos – viesti jatkuu alla

• parhaat hybridi -autot saadaksesi nyt
On odotettavissa, että Q7 E-Tron käyttää samaa 316 hevosvoiman 3,0 litran ylikuormitettua V6-moottoria kuin Cayenne S e-hybridi, sähkömoottorilla, joka tarjoaa ylimääräisen 94 hevosvoiman. Talouden lukujen on myös vastattava Cayennen lukumäärään noin 80mpg ja 79 g/km hiilidioksidia.
Mekaanisesti uusi Q7 perustuu MLB -arkkitehtuuriin – samaan alustaan, jota käytetään myös tulevaan Bentley -maastoautoon. On odotettavissa, että Q7 painaa noin 300 kg nykyiseen versioon verrattuna alumiinin ja muiden kevyiden materiaalien huomattavan käytön ansiosta.
Viimeisen kuuden vuoden aikana Audi on minimoinut keskimääräisen hiilidioksidoksensa 20 prosentilla. Kun yritys korostaa sitoutumistaan ​​plug-in-hybridimalleihin seuraavan 10 vuoden ajan, sen etäisyyspäästöt ovat asetettu minimoimaan entisestään.
”Plug-in-hybriditekniikka on Audi-tulevaisuus seuraavien 10-15 vuoden ajan”, lähde paljasti meille. “Jos sinulla on valikoima täysin sähköisiä autoja ja myyt paljon niistä, lataamisesta tulee todellinen ongelma.”
Lue nyt parhaiten myytävänä olevista vihreistä autoista.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *