Uusi Fiat 500 Spiaggina Special Edition Designs

on tänä vuonna Fiat 500 Spiaggina ‘Jolly’ 60 -vuotisjuhla: omituinen, avoin rantaristeilijäversio tunnetulle kaupunkiautolle. Tilaisuuden merkitsemiseksi italialainen valmistaja on paljastanut kaksi erikoispainosmallia: Spiaggina Garage Italia ja 500 Spiaggina ’58.
Entinen on yhteisyritys tyylin kodin Pininfarinan ja Garage Italian välillä – Fiatin entisen toimitusjohtajan Gianni Agnellin pojanpoika LaPo Elkann oli räätälöity koti.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat kaupungin ajoneuvot 2018
Kuten alkuperäinen riemukka, autotalli Italia poistuu kattojärjestelmästä kokonaan. Pininfarina on vastuussa 500: n rungon tehostamiseksi tarvittavasta rakenteellisesta työstä, mukaan lukien etuistuimien takana olevan rullavankin asentaminen.
7

Takaistuimet on ojittu kokonaan. Niiden sijainnissa on avoin takaosasto, joka on leikattu korkkiin, mikä tarkoittaa tyylikkäiden jahtien peittämistä. Se on jopa varustettu suihkulla pesua itsesi pois päivän jälkeen rannalla.
Jatkamalla merenkulkuteemaa näyttelyajoneuvossa on myös matala etupohjainen näyttö, vaikka tämä voidaan korvata paljon tavanomaisemmalla tuulilasilla, jos ostajat haluavat. Ulkopinta on valmis sekoituksessa sekä helmivalkoista että taivaansinistä maalia, kromikoristeita peileissä ja pyörillä – jotka on kääritty valkoiseinäisiin renkaiihin.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *