Goodwood -nopeuden 2013 festivaali

Goodwood -nopeusfestivaali on nyt 20. vuoteensa – ja vuosipäivän painos on suurempi kuin koskaan, ja siinä on huomattava määrä valmistajia, globaaleja debyyttejä ja 150 000 kävijää päivittäin.
Auttaaksesi ohjaamaan sinua näyttelyn erilaisten nähtävyyksien ympärillä ja varmistamaan, että näet kaiken rallivaiheesta kuuluisaan Hill -kiipeilyyn, olemme luoneet lähdön mielenkiintoisimmista autoista, jotka ilmestyvät koko viikonlopun.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Porsche 918 Spyder -Kuuluisalla kukkulalla esiintyminen 918 antoi kiehtovan kuvan innovatiivisen hybridi -voimansiirron potentiaalista. 918: n avulla Porsche on yrittänyt parantaa sekä tehokkuutta että suorituskykyä vaarantamatta molemmilla puolilla. Keskipitoinen 4,6 litran V8-moottori lupaa 0-62 mph vain 2,8 sekunnissa, huippunopeudella 211 mph.
FERRARI F12 BERLINETTA – Tämä auto esiintyi ensimmäisen Yhdistyneen kuningaskunnan esiintymisensä Goodwood -nopeuden festivaalilla tänä vuonna. Fanit kiinnittivät itsensä Michelin-superautojen paddockiin nähdäkseen maailman tehokkaimman maantietä käyttävän Ferrarin. Tarjolla oli myös runsaasti jäävalkoisen Pearl 458 Spider ja FF, joka reunustaa 740 hevosvoimaa Berlinettaa.
Jaguar C-X75-Vuonna 2012 Jaguar teki vaikean päätöksen olla siirtämättä C-X75: tä täyteen tuotantoon globaalin taloustilanteen vuoksi. Nyt kaikille niille innokkaille faneille, jotka jäivät huomiotta, Jaguar on päättänyt palkita C-X75 Hypercarin ensimmäisellä julkisella debyyttillä kuuluisalla kukkulalla Goodwoodin nopeuden festivaalilla. Prototyyppi on yksi vain viidestä olemassa olevasta kehitys- ja testausautosta, ja se esiintyy perjantaina Michelin-superautolla yhdessä useita uusia urheiluautoja Jaguarista, mukaan lukien XJR, XFR-S, XKR-S GT , ja Jaguar -projekti 7.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *