Ultra-Luxurious Mercedes-Maybach S600 esiintyy LA: ssa

uusi lippulaivamalli, joka perustuu S-luokan ja merkittyyn Mercedes-Maybach S600: een, on paljastettu tämän viikon LA-moottorinäyttelyssä. Se on 200 mm pidempi kuin pitkäpyöräilma-S-luokka, joka tarjoaa enemmän tilaa kuin vanha Maybach 57 -malli.
Sisällä Mercedes kuvaa “Mercedes-Benzin korkeimpana räätälöinti- ja personointitasona”, jossa on ylellisiä nahkoja, metalleja ja metsiä. Konepellin alla on 6,0 litran V12, jonka vääntömomentti on 530 hevosvoimaa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Siellä on myös S500 V8 Maybach ja V6 S400 4MATIC. Auto on tarkoitus myydä keväällä S600 -mallien odotetaan matkalla Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Hintojen sanotaan olevan 10 000–15 000 puntaa korkeammat kuin Mercedes-maksut pitkän byelbase-luokan S600-versiosta 130 000 punnan pallokenttään.
14

Mercedes-Maybach uudistetaan laajasti korkeammalla kattoviivalla kuin S-luokan LWB-myötävaikuttaen 150 kg: n painonnousuun-ja Maybachin merkintä sisälle ja ulos. Sisustus on niin ylellinen kuin saatat odottaa, eikä yhdellä näkyvällä muovikappaleella missään matkustamossa. Jokainen S-luokan paljaat muovipinnat on päällystetty nahkalla Maybachissa, ikkunakehyksistä istuimien pohjaan ja jopa kojelaudan lopussa olevaan paneeliin.
Vaikka uusi Mercedes-AMG Performance -brändi toimii taikuutensa koko alueella, on epätodennäköistä, että muista Mercedes-autoista tulee Mercedes-Maybach-versioita.
14

“Meillä ei ole lisäsuunnitelmia muihin Maybach -malleihin”, sanoi Mercedes -myynti- ja markkinointipomo Ola Källenius. ”Tällä mallilla on oma kehon muoto ja korkein yksinoikeus. A45 AMG toimii A-luokan kanssa, mutta se ei ole sama Maybachin kanssa. ”
Källenius suhtautui Maybachin vielä pidemmälle pyöräilma-Pullman-versiolle Pullman S-luokan valossa, jonka tiedämme olevan matkalla sanomalla: “Odota ja katso-tämä on kaikki mitä ilmoitamme toistaiseksi”.
Mercedes-Maybach-maastoautojen mahdollisuus herätti myös, ja vastaus oli, että Mercedes ei “sulje mitään pois-yhteinen nimittäjä on, että sen on oltava ylellisyyden äärimmäinen ilmaisu”.

Tarvitseeko tätä huippuluokan S-luokan mallia? Kerro meille alla olevissa kommenteissa …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *