Tervehdi 1 800 hevosvoimaa Corbellati Rocket

, jos uskot, että Pagani kehittyi harvinaisimmaksi ja erityisimmille italialaisille superautoille, usko uudelleen. Tämä on Corbellati -ohjus, uusi hypercar, joka on suunniteltu tarjoamaan lopullinen esitys. Italialainen valmistaja käytti vuoden 2018 Geneven moottorinäyttelyä paljastamaan tämän uuden mallin, joka pakata joitain vakavasti merkittäviä määriä, jotta sen valmistaja ilmoittaa olevan “maailman nopein hyperauto”.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Tätä varten autot ja kuorma-auto on varustettu 9,0 litran twin-turbo, Quad-Cam V8, jossa on 1 800 hevosvoimaa ja huikea 2350 nm vääntömomentti. Tällaisella monumentaalisella voimalla odotat, että jonkin verran suurta suorituskykyä ylpeilee, mutta tällä hetkellä ainoa vihje auton suoritukseen on Corbellati -vakuutusvaatimus, jonka auton aerodynamiikka on suunniteltu selviytymään nopeuksista ‘yli 500 km/h’ . Se on 311 km / h.
• Geneven autonäyttely 2018: Uutiset
Corbellati toteaa, että ohjuksen pyöristetty hiilikuidun kori on optimoitu sen varmistamiseksi
Muita teknisiä yksityiskohtia ovat hiilikuitualusta sekä kaksinkertainen toiveen jousitus sisäisillä vaimentimilla ja Air Springsillä. Kaikki tämä virta syötetään takapyörille kuuden nopeuden vaihdelaatikolla (ei ole vahvistusta siitä, onko kyse käsikirjasta vai autosta), samoin kuin rajoitettu liukuvä ero, kun taas hiilikeraamiset jarrut kuuden männän paksuudella tuovat raketin a lopettaa.
Corbellati on lausunnossaan omistettu hypervalikoiman luomiseen, jolla on ‘ainutlaatuinen suorituskyky ja ainutlaatuinen muotoilu, aivan kuten jalokivi ”. Raketti on ‘maailman nopein tien jalokivi’, samoin kuin “tyylikkyyden ja tekniikan liitto”.
Kuinka pidät Corbellati -ohjuksen mahdollisuuksista halkeilla 300 mph? Sijainti vedot kommentteihin …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *