Nissan E-NV200 Van saa akkupäivityksen 174 mailin lajikkeelle

Nissan on ottanut käyttöön uuden version E-NV200-pakettiautostaan ​​Nissan Futures 3.0 -tapahtumassa Oslossa, Norjassa. Päivitetyllä akkulla plug-in-teollisuusauto voi nyt ylpeillä virallisella valikoimalla 174 mailia.
Sähköisen NV200 -pakettiauton toinen painos tarjoaa asiakkaille, joilla on vielä 62 mailia, mikä tarjoaa 174 mailia yhdellä latauksella. Lisälajike on Nissanin uuteen 40 kWh-akkuun, joka tarjoaa 60 prosentin parannuksen alkuperäiseen E-NV200: een, joka otettiin käyttöön vuonna 2013.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Voiko sähköauto työskentelemään yrityksellesi?
Huolimatta sähkömoottoreille tarjoamastaan ​​ylimääräisestä mehusta, akku itsessään pysyy täsmälleen samankokoisena kuin alkuperäisen E-NV200-pakettiauton, mikä tarkoittaa, että asiakkaat eivät tarvitse uhrata tonnia tai kannettava lisäpainoa pidemmän kantaman mallin kanssa .
6

Pakettiauto esiteltiin osana Nissan Futures -tapahtumaa Norjan rahoituksessa Oslossa, Euroopan ympäristöystävällisessä rahoituksessa vuodelle 2019. Tätä vuoden tapahtumaa kutsuttiin “ajoneuvoksi ja sen ulkopuolelle”, samoin kuin se esitteli, mitä Nissan tarjoaa asiakkaille All-sähkömarkkinat. Upouusi lehti paljastettiin samoin yhdessä pitkittyneen lajikkeen E-NV200: n kanssa, kun taas japanilainen tuottaja osoitti myös uuden valikoiman taloa ja toimistojen latauspisteitä.
Uudet Nissan 7kW -huoneiden laturit voivat maksaa EV-autoja 100 prosentin voimaan viidessä ja puolessa tunnissa, kun taas yritysten 22 kW: n laturi voi maksaa E-NV200: n sekä lehtien vain kahdessa tunnissa.
Riittääkö 174 mailia lajiketta täysin sähköiseen pakettiautoon? Ymmärrämme ajatuksesi alla …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *