Vuoden 2014 parhaat maastoautot

Maastoautoluokka on menossa tulevina kuukausina, etenkin premium -tuotemerkeille. Olemme jo paljastaneet, kuinka uusi Audi Q5 voisi näyttää (kuvassa, yllä), mutta tässä on vaikeat uudet kilpailijat, jotka sen on voitettava:
BMW X3
Kun Q5 saapuu vuonna 2016, X3 näyttää hiukan vanhentuneelta-mutta viimeaikainen kasvojenkorotus on taannut, että se on paljon tehokkaampi ja hi-tech kuin koskaan.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Uusin versio saa tuoreen ajovalojen suunnittelun, rohkeamman munuaisten säleikön, tarkistettujen etu- ja takapuskurien, korjattujen sivuhameiden ja uuden kevytmetallipyörän suunnittelun. Näytä kuitenkin X3 profiilissa, ja hienovaraisesti leimahtavat pyörät ja kyljen nousevat rypistymisen säilytetään.
Sisällä BMW on tuonut päivitetyn keskikonsolin, johon on lisätty kromi- ja kiiltävä mustia inserttejä alaosaan ja viivaan. Se tarjoaa myös suuremman valikoiman verhoilu- ja ulkopinta -alaisia ​​kuin ennen.
Jaguar C-X17
Silmiinpistävä konsepti esitteli kaikkien aikojen ensimmäisen maastoauton Jaguarista. Tuotantomalli on määrä vuonna 2016, joka perustuu kevyeen alumiinialustaan.
Vaikka C-X17 on virallisesti vain suunnittelukonsepti, tiellä on löydetty prototyyppejä, mikä viittaa vuoden 2016 lanseeraukseen-kuuma Jaguar XE: n kantapäällä-on todennäköistä.
Jaguarin suunnittelujohtaja Ian Callum vihjasi myös kuinka lähellä tuotantoa C-X17 on, sanoen: ”Olimme kiinni C-XF-konseptista ja alikehittiin; Meidän on nyt näytettävä asioita, jotka tiedämme, että voimme toimittaa. ”
Baby Land Rover Discovery
Uusi, pienempi malli korvaa Land Rover Freelander. Se keskittyy käytännöllisyyteen ja maastokykyyn.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *