RenaultSport palauttaa FWD Nurburgring Lap Record

Renaultin Motorsport Division, Renaultsport, on nappinut takaisin etupyörän Drive Nurburgringin kiertorekisterin uudella Megane 275 Trophy-R: n nimellä.
Se julkaisi 7 minuutin ajan, 54,36 sekuntia, jotta voit voittaa edellisen levyn – maaliskuussa istuimen Leon Cupra – 4,04 sekunnilla. Myös se voitti vanhan Megane 265 -palkinnon noin 14 sekunnilla.
Mainos – viesti jatkuu alla

Uusi muotoilu perustuu äskettäin paljastettuun Megane 275 -palkinnoon, mutta on kuitenkin 100 kg kevyempi. Paino tallennetaan hyödyntämällä kevyempiä etuistuimia, sekä melun vähentämisen, takaistuimien, ilma-conin ja radion poistamisen. Voit lisätä kaksi viimeksi mainittua ominaisuutta maksuttomia vaihtoehtoja. Composite Springs koputtaa lisäksi 2 kg kerbweightista.
Tämä äärimmäinen painonpudotus on samanlainen kuin viimeisen sukupolven Megane R26.R, jossa oli myös takaistuimien sijainti. Ajoneuvon pitämisenä voit saada asianmukaiset kilpa-astiat kuuden pisteen valjaisilla. Megane R26.r piti Nurburgringin etuveto-kierrosrekisteriä vuonna 2008, jolloin se pani 8 minuutin ajan 17 sekunnin ajan.
Onnettomuuden ruokavalion ansiosta Renault toteaa, että 271 hevosvoiman Megane Trophy-R pystyy lyömään 62 mph 5,8 sekunnissa. Polttoaineen käyttö pysyy täsmälleen samana kuin peruspalkinnossa, seisoen kuitenkin 37,7mpg.
Uusi muotoilu sisältää vakiona säädettäviä vaimentimia sekä Michelin Pilot Sport Cup 2 -renkaita; Molemmat ovat pokaalin valintoja. Vaimennuksia voidaan muuttaa käyttämällä nappulaa instrumenttiryhmään, 20 asennolla edessä ja 30 takana. Samoin on titaani Akrapovic -pakokaasu.
Levyjen katkaiseva Renault, joka todella suoritti kierroksen, oli varustettu isommilla jarruilla sekä litium-ioni-akulla, joka säästää 16 kg. Ostajat voivat muodostaa nämä myös autoonsa.
Profy-R: n merkitsemiseksi ostajat voivat valita kaksisävyisen PaintJobin kuvista. Seokset ovat normaalisti mustia, mutta ne voidaan valmistaa punaisena vaihtoehtona.
Trophy-R alkaa hintaan 36 430 puntaa, ja ensimmäisen toimituksen lokakuussa.
Selvitä paljon enemmän nopeimmista Nurburgring -kierrosaikoista täältä. Tai tarkisti haastattelumme kaverin kanssa, joka ajoi Megane Renaultsport Trophy-R: n ennätyskierrokseen.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *