Lontoossa

APEX, brittiläisen urheiluajoneuvojen valmistaja APEX AP-0 Hypercar on vetänyt kannet pois aivan uudesta, täysin sähköisestä hypercarista-AP-0. Vaikka se tuo nykyisen sähköistetyn eksoottisen sadon, mukaan lukien Lotus Evija, Pininfarina Battista ja Rimac C_Two, nykyisen sato, AP-0 on paljon halvempi: se tuo 150 000 puntaa (plus alueelliset verot ) Kun tuotanto alkaa vuoden 2022 lopussa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

APEX AP-0 on suunnitellut samoin kuin entisen Vauxhallin, BMW: n johtaman insinööriryhmän, sekä Daewoo Designer, Guy Colbourne. Erottelevat tyyliominaisuudet sisältävät kyynelmuotoisen lasikaton, valtavan aerodynaamisen takimuodon (samanlainen kuin prototyypin Le Mans Racer) takana oleva järjestelmä) sekä sarjan porrastettuja kevytmetallivanteita, joiden mitat ovat 19 tuumaa etukäteen sekä 20 tuumaa takana.

Parhaat sähköajoneuvot ostaa 2022

Se perustuu puhtaaseen hiilikuitu monokoque-runkoon ja on julistettu 1 200 kg: n kerbi-painos, mikä on vaikuttava ajattelu AP-0: n akkupakkauksesta, joka arvioi 550 kg: n kohdalla. Vertailun vuoksi RIMAC C_TWO on noin 700 kg raskaampi, ja kerbi-paino on 1 900 kg.
Loput AP-0: n rungosta on samalla tavalla korkean teknologian. Se on varustettu push-rod-jousitusjärjestelmällä (kuten Formula 1 -kilpailija), jossa on mukautuvia vaimentimia sekä automaattisen ajokorkeuden säätöä. Jarrut ovat valtavia hiilikeraamisia yksiköitä, ja edessä on kuuden männän paksuus sekä neljän männän paksuus.
10

Maanvälitys on vain 95 mm – joka auttaa tuottamaan enimmäismäärän voimansiirron käyttämällä pohjavaikutusperiaatteita. Apex julistaa etujakajakanavan ilmaa ajoneuvon rungon alla takaosaa kohti ajoneuvon vetämiseksi tielle ja parantamaan kääntymiskykyä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *