Deloitte sakotti 14 miljoonaa puntaa Mg Rover Collapse

Deloitte – yhdelle Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmista kirjanpitoyrityksistä – on saanut 14 miljoonan punnan sakon, joka on eettinen rikkomus sen osallistumisesta Mg Roveriin ja Phoenix Fouriin. .
Se on suurin sakko, jonka talousraportointineuvosto (FRC) on koskaan jaama, jonka mukaan Deloitte osoitti “pysyvää ja tarkoituksellista laiminlyöntiä” kirjanpidon etiikasta.
Mainos – viesti jatkuu alla

Phoenix Four – John Towers, Nick Stephenson, John Edwards ja Peter Beale – saivat Mg Roverin vain 10 puntaa vuonna 2000. Yritys romahti vuonna 2005 velkojen ollessa 1,4 miljardia puntaa ja 6000 työpaikan menetyksen tulosta – mutta ei ennen ennen kuin ennen Neljä johtajaa maksoi itsensä ja toimitusjohtaja Kevin Howe yhteensä 42 miljoonaa puntaa.
Deloitte sai sakot toiminnasta sekä MG Rover -ryhmän että Phoenixin neljän neuvonantajina – jotka FRC piti eturistiriitoja.
Myös entinen Deloitte -kumppani Maghsoud Einollahi sakotettiin 250 000 puntaa ja kiellettiin kirjanpidosta kolmen vuoden ajan.
Deloitte -tiedottaja sanoi: “Olemme pettyneitä tuomioistuimen lopputulokseen ja olemme eri mieltä sen pääpäätöksistä. Yrityksenä otamme yleisen edun velvoitteitamme vakavasti kaikessa mitä teemme. Olemme pettyneitä siihen, että me ja muut tekivät ponnistelut Turvallisuus MG Rover -ryhmän pitkän aikavälin tulevaisuus. ”
MG Roverin romahtamisen jälkeen MG -tuotemerkki on saanut ja käynnistäneet uudelleen kiinalaisen Nanjing Automobile Group -nimisen yrityksen.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *