Uusi Volkswagen ID. Buzz Cargo: Retro Electric Van paljasti

Volkswagenin lähihistoria sähköpaketista on parhaimmillaan hajanainen, mutta VW -tunnus. Buzz Cargo pyrkii muuttamaan sitä. Se on ensimmäinen kaupallinen auto, joka perustuu tuotemerkin MEB Electric Automobile -alustaan, ja sen räätälöityjen juoksuvälineiden on autettava sitä saavuttamaan luokan johtavia alueita ja taloushahmoja.
Mainos – viesti jatkuu alla

Tätä etäisyyshahmoa ei ole vielä vahvistettu, mutta 77KWh-akulla ja erillisellä sähköalustalla sen on kyettävä ylittämään Stellattis-ryhmän sähkö pakettiautoja (Citroen E-Dispatch, Vauxhall Vivaro-E, jne.). Nämä pakettiautot hallitsevat noin 205 mailia latauksella, ja VW ID.3 -vierailulla käyttämällä jopa 330 mailin päässä 77 kWh -akusta, noin 250 mailin alue on mahdollista kaupallisille autojen tulokkaisille.

Uusi Volkswagen ID. Buzz MPV tuo tyypin 2 retkeilijän takaisin elämään

Koon suhteen tunnus. Buzz Cargo lähtö VW: n kaupalliseen autoalueeseen Caddy -lastin ja T6 -kuljettajan välillä. Se on 4 712 mm pitkä, 1 985 mm suuri ja 1 938 mm pitkä, ja lastialueella on 3,9 kuutiometriä tilaa. Se on melkein kuutiometriä paljon enemmän kuin Caddy -lastilla, ja VW: n mukaan on riittävän suuri, että kaksi euronkuvaajaa mahtuu sisälle.
Kuormitusalueelle pääsee joko yläosan takaluukun tai navettatyyppisten ovien avulla takaosassa tai siellä on yksittäisiä tai kaksoisliukuovia. Takalaatulla on ikkuna, ja laipio voi olla ikkunassa, samoin kuin mahdollisuus lastata matkustajan istuimien alle. Hyötykuorman enimmäispaino on 650 kg ja kuormituskysäki on 632 mm korkea, kun taas VW tarjoaa pidemmän akselivälin tunnuksen. Buzz Cargo myöhemmin.
11

Edessä on kahden tai kolmen istuimen ohjaamon asettelut, kun taas ominaisuuksiin sisältyy 5,4 tuuman digitaalinen ohjaamon näyttö autoilijalle ja 10 tuuman viihde-näyttö. Tämä on saatavana myös online -liitettävyydellä ja langattomalla älypuhelinten yhteensopivuudella. Mökkivarasto sisältää valinnaisen ‘Buzz Box’, jossa on viiden litran säilytyslaatikko ja huippuluokan, jossa on jääkaapin ja pullon avaaja. Tämä lukittuu paikalleen etuistuimien välillä kaksipaikkaisissa malleissa, ja se voidaan poistaa tarvittaessa.
Mainos – viesti jatkuu alla

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *