Kia Gears jopa julkaisee 14 uutta sähköautoa vuoteen 2027 mennessä

Kia on ilmoittanut yrityksen etenemissuunnitelmansa vuoteen 2030 mennessä. Tuotemerkki aikoo myydä 4 miljoonaa autoa vuosittain vuosikymmenen loppuun mennessä – 1,2 miljoonaa akkua -LECTRIC AUT (BEV).
14 Uutta Kia EV: tä julkaistaan ​​vuoteen 2027 mennessä ostokseen yrityksen saavuttamiseksi tämän luvun saavuttamiseksi, ja se siirtyy myös paljon kestävämpiin valmistusmenetelmiin, kierrätysmateriaaleihin ja uusiutuviin energiaan mahdollisuuksien mukaan.

Hyundai ja Genesis -tontti 17 uutta sähköautoa vuoteen 2030 mennessä

Vuodesta 2023 Kia aikoo käynnistää vähintään kaksi BEV: tä vuodessa, mikä sitten rakentuu koko kokoonpanoon 14 vuoteen 2027 mennessä todennäköisesti hinnoitellaan houkuttelevan asiakkaita, joilla on tiukka budjetti pois kilpailijoista, kuten MG.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Yksi ensimmäisistä, joka saapuu, on EV9-maastoauto, joka näkee brändin debyytin laajan valikoiman seuraavan sukupolven tekniikkaa, mukaan lukien sen ‘automaatti’ autonominen ajojärjestelmä. Ilmapäivitykset ja ‘Feature On Demand’ -palvelut ovat myös saatavilla ensimmäistä kertaa.
Toinen Kian vuoden 2030 tavoitteista on tulla johtavaksi globaaliksi tarkoitukseen rakennetuksi auto (PBV) -brändiksi. Tuotemerkki rakentaa nämä PBV: t yritysasiakkaille pyrkiessään vastaamaan räätälöityjen tuotteiden kysynnän ennustettuun viisinkertaisesti vuoteen 2030 mennessä.
Toistaiseksi nämä PBV: t rakennetaan olemassa oleville alustoille, kuten E-Niro Plus, ja ne on suunnattu taksi-laivastoihin ja ratsastuspalveluihin. Vuodesta 2025 otetaan kuitenkin käyttöön omistettuja rullalautaalustoja.
Nämä rullalautaalustat ovat kooltaan joustavia ja niissä olevia modulaarisia kappaleita, jotka voidaan helposti vaihtaa vastaamaan kunkin yrityksen tarpeita. Vaihtoehdot voivat sisältää matalan logistiikkaajoneuvoja, autonjako-autoja ja toimitusautoja.
Mitä teet Kian tulevaisuuden suunnitelmista? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *