Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäinen pay-per-mailin autovakuutus

Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäinen pay-per-mailin autovakuutusyhtiö on käynnistetty, mahdollisesti sallimalla Chanuffeurs, jolla on alhaiset vuotuiset mittarit säästääkseen autovakuutuksensa.
Tarkoituksena on kuljettaja, joka kattaa alle 7 000 mailia vuodessa – noin 140 mailia viikossa – asiakkaat, jotka ottavat vakuutukset kilometreillä, maksavat kiinteän vuosimaksun vakuuttamaan autojaan varkauksilta tai vaurioilta pysäköitynä. Sitten ne veloitetaan vaihtuvakorko, joka perustuu siihen, kuinka paljon he todella käyttävät autoa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Paras autovakuutusyhtiöt
Mittarit mitataan käyttäen telematiikka-laitetta, joka on kytketty autossa olevaan diagnostiikkaan (OBD-II) -porttiin, joka tyypillisesti sijaitsee ohjauspyörän alapuolella olevassa paneelissa. CHAuffeurs voi seurata matkareittijohdot ja maksut käyttäen erillistä älypuhelinsovellusta ja laskutetaan joka kuukausi, joka perustuu siihen, kuinka pitkälle he ovat ajettu.
Keskeistä, CHAufeurs ei veloiteta paljon riippuen siitä, miten tai kuinka nopeasti he ajavat, ja kilometreinä sanoo, että he eivät koskaan jakaan mitään henkilökohtaisia ​​ajotietojasi poliisin kanssa, ellei meillä ole välittömänä tuloksena tuomioistuimen määräyksestä . ”
Käynnistetty viime vuonna käynnistyksenä – vaikkakin yksi, jonka taustalla Jaguar Land Rover – Miles on nyt alkanut myydä politiikkansa, jotka AXA on kiinnitetty. Vaikka useat vakuutusyhtiöt tarjoavat kattaa pienikokoiset kuljettajat, nämä tyypillisesti veloitetaan päivällä tai tunnissa tai vaativat kuluttajia ennustamaan, kuinka paljon he käyttävät autojaan, ostavat muita mailia, jos raja ylittyy.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *