Nissan on paljastanut autonomiset Nissan Leafin, joka on osoitettava Yhdistyneen kuningaskunnan teillä

, jotka seuraavat yhtiön kulutuselektroniikan näyttelyä (CES) 2017 -ilmoituksia.
Leafin live-tiellä olevat kokemukset seuraavan sukupolven tekniikkaansa järjestetään Lontoossa helmikuussa-Nissanin itsenäisen ajomatkan tekniikan ensimmäiset elävät mielenosoitukset Euroopan julkisilla teillä.
Mainos – viesti jatkuu alla

Tekniset ja turvallisuusasiantuntijat sekä valtion virkamiehille annetaan mahdollisuus ajaa muokattujen lehtien mukana, ja ilmoitus tehtiin vierailun jälkeen Nissanin tekniseen Euroopan keskukseen Cranfieldissä RT Hon Greg Clark, Ison -Britannian valtiosihteeri, valtiosihteeri, Liiketoiminta-, energia- ja teollisuusstrategia.
Nissanin toimitusjohtaja Carlos Ghosn paljasti yrityksen edistymisen autonomisissa järjestelmissä pääpuheen CES: ssä, missä hän vahvisti myös, että uusi Nissan Leaf saa tämän itse ajavan tekniikan.
“Pyrimme tuomaan ihanteelliset tekniikat autojemme ja eniten ihmisiä”, Ghosn sanoi. ”Tämä vie paljon enemmän kuin innovaatio. Se vaatii kekseliäisyyttä. Ja juuri se, mitä toimitamme Nissanin älykkään liikkuvuuden kautta. ”
• Suurin opas itse ajaviin ajoneuvoihin
Nissanin kehittämää tekniikkaa kutsutaan ”saumattomaksi autonomiseksi liikkuvuudeksi” (SAM). Sitä on kehitetty NASA: n kanssa ja se käyttää ihmisen tekemistä älykkyyttä yhdessä ‘inhimillisen tuen’ kanssa autonomisten autojen auttamiseksi tekemään päätöksiä arvaamattomissa tilanteissa. Nissanin mukaan tämä osoittaa, että autonomiset autot voivat olla rinnakkain ihmisen autoilijoiden kanssa paljon tehokkaammin.
Yhtiö on myös vahvistanut, että seuraava Qashqai -crossover – odotetaan saapuvan myöhemmin tänä vuonna kasvojenkorotetuksi malliksi – saa saman uuden autonomisen tekniikan saapuessaan.
• Kaikki nykyiset CES 2017: sta
Nissan alkaa myös työskennellä japanilaisen Internet-yrityksen Denan kanssa tuodakseen itse ajavia autoja kaupallisille automarkkinoille, ja tekniikan on tarkoitus työskennellä Tokiossa vuoteen 2020 mennessä. Ghosn totesi myös, että uusi Nissan Leaf hyötyy autonomisesta tekniikasta kehitys.
Yhdistetyt autot kulkevat usein käsi kädessä autonomisten kanssa, ja Ghosn vahvisti myös myös Microsoftin kanssa Renault-Nissan Alliance -yrityksestä, jolla on teknologiayrityksen Cortana-vastaa Applen Siri-äänentunnistuspalvelua-jota käytetään esimerkkinä kumppanuus.

Oletko ekstaattinen itsenäisen tulevaisuuden kautta? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *