Copart Classics: miten määrittelemme klassisia autoja, ja joitakin suosikkeja

Mikä tekee auto klassikko? Näyttää siltä, jokainen organisaatio ja yritys on oma määritelmä, joten halusimme käynnistää tämän blogin sarjan mitä pidämme klassikko.

Jotkut ihmiset määrittelevät klassikoita tahansa auton yli 25-vuotiaita. Tämä on parametri automme Finderin työkalu käyttää. mutta tässä sarjassa, aiomme määritellä klassikoita autojen keskenään 1910 ja 1970, jotka ovat riittävän historiallista mielenkiintoa on kerättävissä ja kannattaa säilyttämiseksi tai palauttamiseksi sen sijaan romuttamiseen.

Otamme myös korostaa joitakin moderneja klassikoita. modernit klassikot ovat autojen jälkeen tehdyt 1970, jotka ovat tunnusmerkkejä aikakauden ja sen suunnitteluun tunteita. Ex. Thomas Magnumin Robin 1 Ferrari 308 GTS, Doc Brownin Delorean, 1994 Porsche 964 ja 1991 Nissan Skyline.

Joten nyt olemme määritellyt, mitä klassinen on, tässä on muutamia meidän suosikki klassikoita, jotka ovat hiljattain palkittu alustallemme ja tehnyt meistä kuolata vain hieman.

1965 Ford Mustang

Millä tahansa Määritelmän mukaan Mustang 1960 on klassinen. Se on kuvattu urheilu vallankaappaus lyhyt takaisin ja pitkä edessä. Sitä on kutsuttu nopeampi hevonen. Alunperin Ford ajatteli myyvänsä noin 100000 Mustangeja ja kutsua sitä tehnyt. 10-miljoonas auto myytiin vuonna 2018.

Se on throaty moottorin hevosvoimia varalla ja ne sulavat linjat ovat pelkkää seksikäs. Sana ”ikoninen” saa palloteltu paljon näinä päivinä, mutta karkkia omena punainen 1965 Ford Mustang perinteisiin vaihteisto ja möly V8 on tittelin arvoinen. Tämä yksi on vähän työtä loppupäätä, mutta on niin ansaitsee ennalleen. Jos missaa tätä, voit määrittää auton Alert, ja me tekstiä ja / tai sähköpostissa seuraavan kerran yksi näistä vauvoja on mahdollisuus olla sinun. .

1941 Lincoln Continental

Lincoln Continental oli ensimmäinen uuden autosegmentissä, henkilökohtaisen luksusautojen. Mallit keskittyi mukavuutta ja tyyliä yli suorituskykyä ja käsittelyä. Trimmi vuodelta 1930 ja kasvoi suoraan ulos prototyyppi luksusta auto rakennettiin Edsel Ford.

Tämä 1941 malli edustaa ensimmäisen sukupolven Continental. Tämä vauva hakee lisähintaa, koska se on alle 23000 mailia sitä. Olemme melko varmoja, kuka ostaa tämä lisää muutaman paljon kilometrin liikkuvan alas kaduilla LA, kääntää päät.

1971 Volkswagen Beetle

Beetle oli hiljaista olevan kustannustehokas auto massoille ja symboli palauttamisesta Saksan tehdasteollisuuden voimin. vuosikymmentä myöhemmin, se olisi tullut tunnusmerkki counterculture ristiretkeläisten jotka tarvitsivat kustannustehokas kuljetus.

Tämän mallin on rätti alkuun ranta matkoja ja yleiseen pohjan kaduilla Atlanta. Se on loistava tilaisuus Vapauta sisäinen hippi, Beach Bum, tai vain retro tuuletin.

1969 Chevrolet Camaro

Jäljitelmä on vilpittömän imartelua. Chevy Camaro oli GM: n vastaus menestyksen Ford Mustang. Suorana kilpailijana, Camaro kutsuttiin ponin auto ja lihasten auton fanit.

Tämä 1969 mallia meidän Knoxville sijainti tulee viime vuonna he tekivät ensimmäisen sukupolven camaros. Siinä on pieni ajokilometrimäärää, kunnostetussa 350 cc moottori, ja tarpeeksi hevosvoimaa ja moottorin melu tehdä pulssin rotu. Ford Mustang oli runsaasti vaikutteita toisen maailmansodan hävittäjiin. Tutustu vaihde shifter tästä Camaro, ja näet vaikutuksen suihkun ja raketti ikää.

1959 Cadillac sarja 62

Vuodesta 1902, Cadillac on seissyt ylellisyyttä autoja. Se on yksi ensimmäisistä auton yrityksiä, ja se nimettiin Antoine de la Mothe Cadillac, perustaja Detroit. Ajaa Cadillac on ajaa luokan, ja tämä 1959-sarjan 62 säteilee sitä. Mallia ei nimetty vuoden, se on sen sijaan keskilinjaa Cadillac Uusimmat, aikakauden, yli lähtötasona, mutta paljon kustannustehokkaampaa kuin tippy huippuluokan.

Olemme sitä mieltä, että yksi asia on klassinen Cadillac pitäisi olla olemassa pyrstösiipien. Pidämme siitä tämä malli on klassinen siivet iso orgaanisen käyrät.

Jos voitat tämän huutokaupan ja tarvitsevat autonkuljettaja illalla, me tietää muutamia ihmisiä, jotka mielelläni vapaaehtoisesti.

Pysy kuulolla paljon klassisia autoja

Tämä lyhyt artikkeli on ensimmäinen jatkuva sarja korostaa erinomainen klassinen ja moderni klassikko autoja, jotka keksiä huutokaupan Copart.com. Kussakin erässä me jakaa joitakin historiaa ja mielenkiintoisia faktoja näistä ihmeellisiä koneita. Jos olet jäsen, muista pitää tarkkailun oman kohtaan ja takaisin tämän blogin paljon enemmän, jos et ole jäsen, tai tiedät jonkun, joka pitäisi olla, muista rekisteröidä aloittaa tarjouksia klassikoita itse. .

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Linkediini

Kuten tämä:
Kuten loading …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *