Uusi AC COBRA 378 Superblower lanseerattiin

AC julkaisi Reborn Cobra 378: n jatkamisen jo vuonna 2018 – ja nyt yritys on rakentanut tehokkaamman, ladatun variantin. Sitä kutsutaan Superbloweriksi ja se on saatavana ostamaan Isossa -Britanniassa nyt, Boshinghamshiren Boss Motor Company -yrityksen kautta, hinnat alkavat 129 500 puntaa.
Kuten tavallinen AC COBRA 378, myös superblogia saa 6,2 litran V8-moottori-vaikka puristit epäilemättä ovat pettyneitä kuullessaan, että yksikkö on peräisin GM: ltä Fordin sijasta. Virta nousee 430 hevosvoimasta 580 hevosvoiman uuden superlaturin ansiosta ja kuten vakiomalli, virta lähetetään takapyörille kuuden nopeuden manuaalisen vaihdelaatikon kautta.

Uusi AC Cobra 378 Review

Se on korityö, joka on klassisen Cobran uskollinen virkistys-ja sitä tukee alkuperäisen auton pyöreän putkien tikkaiden runko-alustan uudelleenvalmistettu versio. AC on myös yrittänyt tehdä tästä jatkomallista paljon helpompaa ajaa, asentaa modernin monilinkin jousituksen, kelan over-iskunvaimentimet ja servo-avustetut levyjarrut.
Muita moderneja mukavuuksia ovat rajoitetun liukuvan differentiaali-, etu- ja taka- ja roll-tangot ja alumiinitauton, jossa on sähköjäähdytyspuhallin-kaikkien pitäisi auttaa hallitsemaan uutta moottoria.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Tavalliset ulkolaitteet sisältävät parin kromirull-over-vanteet ja sarjan tarkkoja 16-tuumaisia ​​keskikeskeisyleisseospyöriä, kun taas visualisoidun auton maalatut raidat voidaan lisätä ylimääräiselle 1500 puntaa. Vain siinä tapauksessa, että kuljettaja tarttuu tahattomasti myrskyyn, AC tarjoaa myös irrotettavan hupun, tonneau -kannen ja irrotettavan sivunäytön.
Superblowerin hytti on verhoiltu mustana nahkaan, ja siinä on pari jakson inspiroimia kauhaistuimia, kolmen puolen alumiiniohjauspyörää, klassisia valkoisia musta-mustaa mittareita ja syviä paalimattoja. Toisin kuin isoisänsä, se saa myös ilmastointilaitteen ja tuulilasille.
AC: n uusi COBRA 378 Superblower liittyy kasvavaan uudelleensarjattujen Cobra-jatko-malleihin, joihin sisältyy tällä hetkellä 350 hevosvoiman 2,3 litran vaihtoehto, vakio 6,2 litran V8-variantti ja rajoitetun version puhdas sähköinen malli, jonka enimmäisalue on 150 mailia.
Mitä teet AC COBRA 378 Superblowerista? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *