Polttokenno Hyundai IX35 näkyy Yhdistyneessä kuningaskunnassa

viisi Hyundai IX35 -polttokennon ajoneuvoa pian Lontoon tiet osana Lontoon vetyverkon kasvua (LNHE). LNHE pyrkii luomaan ensimmäiset vetyjen toimituslaitokset Kaakkois -Englannissa, samoin kuin sitä johtaa liiketoimintakonsortio, joka on erikoistunut erilaisiin elementteihin vedyn hyödyntämisessä polttoaineena.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Hyundai ilmoittaa, että IX35 on maailman ensimmäinen tuotannon polttoainesoluauto. Se on omistautunut kehittämään 1000 esimerkkiä suunnittelusta nyt sekä vuoden 2015 välillä, ja jokainen kulkee rutiininomaisella IX35 -tuotantolinjalla Ulsanissa, Koreassa.
Suurin osa näistä 1000 autosta ja kuorma -autoista lähetetään Eurooppaan, koska eurooppalaiset korvaukset ovat luoneet useita järjestelmiä, kuten polttokennoja sekä vetyyhteisyritystä (FCH JU), jotta vedyn hyödyntäminen nollahiilinä polttoaine.
• Hyundai IX35 -katsaus
Hyundai -lausunnon mukaan IX35 -polttokennon maastoauto on suunniteltu tarjoamaan ”täsmälleen sama käytännöllisyys, turvatasot sekä ajokokemus kuin IX35: n, jota ajaa sisätilojen polttomoottori”.
Tämä tarkoittaa, että IX35 sprintistä on 0-62 mph 12,5 sekunnissa, huippunopeus on 100 mph, samoin kuin on erilainen 369 mailin päässä jokaisesta vedyn varastosäiliöstä. Vertailun vuoksi IX35 1,7-litran diesel täydentää 0-62 mph 12,4 sekunnissa ja saavuttaa 108 mph.
Polttokenno Hyundai vie noin kolme minuuttia tankkaamiseen. Tällä hetkellä Lontoossa on kaksi vedyn täyttöasemaa – yksi yleisön saatavilla – sekä kolmasosa on järjestetty osana LNHE: tä.
Kolme muuta asemaa kehitetään vuoteen 2015 mennessä, jolloin LNHE-työ todella toivoo saavansa noin 50 vetykäyttöistä testiajoneuvoa tiellä, mukaan lukien linja-autot ja taksit.
Hyundai Motor UK: n toimitusjohtaja Tony Whitehorn sanoi: “Vety tarjoaa merkittäviä ympäristöhyötyjä sekä odotamme eteenpäin työskentelyä huolellisesti muiden kumppaneiden kanssa edistääkseen laajaa esittelyä.”

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *