Uusi 2022 Kia Niro ja E-Niro Powertrains Contarneperle

Toisen sukupolven Kia Niro ja E-Niro-maastoautot ovat lähellä Yhdistyneen kuningaskunnan lanseerausta sen jälkeen, kun ne paljastavat viime vuoden Soulin liikkuvuusnäyttelyssä. Ja nyt Kia on tarjonnut mallin kolmea voimansiirtotarjousta, jotka koostuvat tavanomaisista hybridi-, plug-in-hybridi- ja puhdaseläheisistä vaihtoehdoista.
Uusi NIRO käyttää päivitettyä versiota edellisen auton alustasta uusien E-GMP-perusteiden sijasta, jotka on varattu brändin vain sähköisille mallilinjoille. Tämä antaa KIA: lle mahdollisuuden jatkaa NIRO: n tarjoamista useita työntöjärjestelmiä.

Kia EV6 vs Volkswagen ID.4 GTX: 2022 Ryhmätesti Review

Uuden Kia Niron säännöllinen hybridiversio käyttää 1,6 litran bensiinimoottoria, joka kehittää 104 hevosvoimaa ja 144 nm vääntömomenttia. Tämä yhdistetään akkuun ja sähkömoottoriin järjestelmässä, joka tarjoaa yhteensä yhteensä 139 hevosvoimaa. Drive menee etupyörille kuuden nopeuden DCT-automaattivaihteiston kautta.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Ruotsissa KIA: n julkaisemien tilastojen mukaan plug-in-hybridi-vaihtoehto käyttää myös tavanomaisen hybridimallin 1,6 litran bensiiniä, mutta 83 hevosvoiman arvoinen sähkömoottori on varustettu ja syötetään uudella 11,1kWh-akulla-pieni Lisäys edellisen sukupolven mallin 8,9 kWh-solussa. Suurin teho on 180 hevosvoimaa, kun taas alustavat tiedot viittaavat siihen, että jopa 37 mailia puhdasta sähkökäyntiä on mahdollista. Polttoainetalouden tilastoja tai suorituskykylukuja ei ole saatavana.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *