Uusi Chevrolet Volt Squesed

Chevrolet Volt oli ensimmäinen auto, joka toi plug-in-hybriditeknologian massoille, kun se käynnistyi vuonna 2011, joten vaikka muu teollisuus on vain tarttumassa tekniikan kanssa, The Thein Toisen sukupolven voltti on jo syvällinen kehitykseen.
Täällä havaittu ensimmäistä kertaa täydellistä naamiointia. Uusi Volt – joka myös kutee Vauxhall Amperan ja Cadillac Elrin uusien versioiden odotetaan myyvän vuonna 2016, tuotannon GM: n Hamtramck -tehtaalla Detroitissa kesällä 2015 alkaen.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Mahdolliset tuoreet suunnittelutiedot on peitetty, mutta on selvää, että Voltin kokonaismäärä on evoluutio, samalla matalalla nenällä ja jyrkästi nousevalla vyötäröllä. Ihon alla GM kuitenkin soi muutokset uudella etuvetolaivastolla-uskotaan perustuvan Chevrolet Cruze -kustannuksiin ja tarkistettuun voimansiirtoon.
Vaikka hybridijärjestelmän rakennuspalikat-kuten 1,4 litran bensiinimoottori ja sähkömoottori-ovat samanlaisia ​​kuin lähtevä malli, GM: n odotetaan pienentävän akkupakkauksen kokoa pienemmälle vain sähköiselle alueelle, toiseen Vähennä kustannuksia ja vähennä painoa.
“Amperalla on yksi auton korkeimmista asiakastyytyväisyysluokituksista, mutta se on yksinkertaisesti liian kallista”, GM: n varapuheenjohtaja Steve Girsky ja GM Europe -palvelun väliaikainen presidentti kertoi meille. “Jos haluat ansaita rahaa, se ei koske taitavinta tekniikkaa, vaan kuka voi toimittaa polttoainetaloutta halvemmalla.”
Tällä hetkellä Ampera pystyy matkustamaan jopa 50 mailia akkuvirralla, mikä on avain sen 235,4mpg polttoainetalouteen. Mutta pelkästään akku maksaa yli 12 000 puntaa.
“Tulevina vuosina en usko, että tarvitset 100 km [62 mailia] sähköalueesta”, paljasti GM: n strategian ja toiminnan varapuheenjohtaja Thomas Sedran. “Noin 30-50 km [18-30 mailia] pitäisi olla tarpeeksi päästäksesi sinut sisään ja ulos kaupunkiin ja sen jälkeen sinulla on edelleen etäisyysmoottori.”
Tämä uuden Voltin ensimmäinen havaitseminen tapahtuu samanaikaisesti GM: n viime viikolla ilmoitukseen, joka investoi 449 miljoonaa dollaria (267 miljoonaa puntaa) Hamtramck -tehtaaseen Detroitiin, missä kaikki Voltin, Amperan ja Elr: n seuraavat sukupolvet rakennetaan. SM -lausunnon mukaan 384 miljoonaa dollaria menee kohti uusia työkaluja ja laitteita, kun taas jäljellä olevat 65 dollaria menee kohti läheistä akkukokoonpanolaitosta.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *