Nottinghamissa esiteltyjen taksien

takso autoilijoiden langattomat sähköautot ja kuorma -autojen latauskokeet hyötyvät langattomasta veloituksesta, kun toimitusosasto paljasti 3,4 miljoonan punnan langattomien tyynyjen kokeilun taksilla.
Suunnitelmassa Nottinghamin kaupunginvaltuusto ostaa 10 LEVC: tä sekä Nissan Electric Taxia, jotka jälkiasennetaan veloitustyynyillä ja toimitetaan taksi -autoilijoille yli kuuden kuukauden ajan. Jos suunnitelma voidaan menestyä, voidaan laajentaa laajemmalle väestölle – vaikka tämä tarvitsisi sähköautoja ja kuorma -autoja langattomien lataustyynyjen saamiseksi, jota ei tällä hetkellä ole tuotantoa.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Onko langattomia sähköautoja ja kuorma -autoja tulevaisuutta?
Siitä huolimatta, että osavaltioiden toimitusministeriö suunnitelma saattaa julistaa ”vallankumouksen” EV -lataamisessa. Toimita sihteeri Grant Shapps ilmoitti, että innovaatio “tekee sähkötaksin hyödyntämisestä nopeammin ja paljon helpompaa, jolloin autoilijat voivat palkkiota taksilla ennen lähtöä seuraavan matkustajansa kanssa”. Työ on kumppanuus Cenexin, Sprint Powerin, Shellin, Nottinghamin kaupunginvaltuuston, autopysäköintienergian, toimittamisen välillä Lontoolle ja Coventry Universitylle.
Langaton lataus toimii hyödyntämällä vaihtelevaa magneettikenttää, jonka latausalusta on vakiinnuttanut vuorotteleva ladattavissa oleva ladattavan ladun tuottaminen yhdellä vuorottelevalla läsnäololla Geth Getting -levyssä, joka sitten muunnetaan suoraan läsnäoloon ja hyödynnetään ajoneuvon akkujen maksamiseen.
Vaikka mitään täydellisiä EV: iä ei sisälly tehtaalla varustettuja langattomia lataustyynyjä, BMW 530E -laajennushybridiä käytetään langattomalla latausvalinnalla-tosin vain osana 200 kalifornialaisen BMW-asiakkaan pilottisuunnitelmaa. Elokuvakriitikot korostavat kuitenkin, että langaton lataus on hitaampaa ja vähemmän tehokasta kuin langallinen lataus, kun taas lisäkustannukset on myös otettava huomioon.
LEVC TX Black Cabissa on 31 kWh-litium-ioni-akku, joka toimittaa täysin sähköisen 80 mailin valikoiman, jossa on 1,5 litran turboahdettu bensiinimoottori, joka seisoo lajikkeen laajennuksena, joka toimii generaattorina paristojen täydentämiseksi kokonaisvalmistetulle Erilainen 377 mailia. Kannattamalla paristot samoin kuin yleisesti odotettaessa riveissä, Cabbies saattavat säästää vaivaa tehdä omistautuneita latauspit -pysähtymisiä, jotka voivat kestää jopa 30 minuuttia, kun ne on kytketty langalliseen laturiin.

Siirry sisarukseemme DriveLecricille saadaksesi paljon lisätietoja tästä tarinasta …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *