Uusi 2019 Audi A1 CityCarver: Hinnat ja tiedot ilmoitettiin

Uusi off-road-inspiroima Audi A1 CityCarver on nyt myynnissä, jonka hinta on nyt 22 040 puntaa. Malli sijaitsee olemassa olevan urheilun ja S-linjan varianttien välillä, ja siinä on korotettu ajokorkeus ja kestävä päivitetty ulkopintainen muotoilu.
Syöttötason Audi A1 CityCarver 30 TFSI: n vakiovarusteet sisältävät 17 tuuman kevytmetallivanteet, LED-ajovalot, urheiluohjauspyörä, pari kangasurheiluistuimia, 10,25 tuuman digitaaliryhmä ja 8,8 tuuman infotainment-järjestelmä. Yhdeksän ulkomaalauksen viimeistelyä on myös saatavana, ja kaikki on varustettu kontrastinen musta tai harmaa katto.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat pienet maastoautot myynnissä nyt
Ostajat saavat myös joukon turvallisuus- ja hyötytekniikkaa, mukaan lukien kaistalle poistumisvaroitus, takaosan pysäköintianturit, vakionopeussäädin, kukkulantusapu, nopeusrajoitin ja Audin ennakkoluuloton törmäyksen lieventämisjärjestelmä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistamisen kanssa.
30 TFSI: tä saa turboahdetun 1,0 litran kolmen sylinterin, joka tuottaa 114 hevosvoimaa ja 200 nm vääntömomenttia. Se voidaan spesifioida joko kuuden nopeuden manuaalisella tai seitsemän nopeuden automaattisella vaihdelaatikolla ja tarjoaa 0–62 mph 9,9 sekunnin ajan ja huippunopeuden 123 mph.
Paljon tehokkaampi 35 TFSI-painos käyttää turboahdettua 1,5 litran nelisylinteristä bensiinyksikköä, joka tuottaa 148 hevosvoimaa ja 250 nm vääntömomenttia. Se on saatavana myös kuuden nopeuden manuaalisella tai seitsemän nopeuden automaattilla, ja se tarjoaa 0–62 mph 8,2 sekuntia ja huippunopeuden 136 km / h. Kuten vakio A1, suurempi kapasiteettimoottori on 1 080 puntaa palkkio pienemmälle yksikölle.
22
Adsclose -mainoksestamme

Muotoilupäivityksiä tavallisella A1 Sportbackilla on uusi etupuskuri, jossa on pari korkealla asennettua saannia, mustia muovisia pyörän kaarisulkeita, uudelleensuunniteltuja sivuhimoita ja ruostumattomasta teräksestävää alusuojapaneeleja etu- ja takaosaan. Uusi, kahdeksankulmainen jäähdyttimen säleikkö sisältää myös, jonka Audi sanoo olevan inspiroitunut sen “Q-merkkisiä” maastoautojen valikoimasta.
A1 City-Carverin ajokorkeus on noin neljä senttimetriä (tuumaa ja puoli) korkeampi kuin tavallisen A1 Sportbackin ja suurempien, 17 tuuman kevytmetallivanteiden ansiosta. Ostajat voivat halkaisijaltaan jopa 18 tuumaa valinnaisen ylimääräisen pyörien sekä Audi -dynaamisen paketin kanssa, joka lisää säädettäviä vaimentimia ja punaisia ​​jarrujen paksuus.
Kaupunkikerroksen optioluettelo on laajasti samanlainen kuin A1-urheilulaji, ja ostajat ovat valittuja kaksoisvyöhykkeen ilmastonhallinnan (450 puntaa), korkean palkkitutkimuksen (135 puntaa) ja litteäpohjaisen monitoiminnan ohjauspyörän (£ 250 £ £ 135) ja £ 250 kanssa. ). Audi’s Comfort and Sound Pack (£ 995) on myös saatavana, mikä lisää korotetun Bang & Olufsen -stereojärjestelmän, lämmitetyt etuistuimet ja paljon edistyneempi puistoaputoiminto.

Mitä mieltä olet uudesta Audi A1 -kaupunkiseudusta? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *