Uusi Cupra Ibiza, joka todennäköisesti saapuu vuonna 2019

Tämä on Cupra Ibiza, Ford Fiesta ST: n potentiaalinen kilpailija ja mahdollisesti tärkeä osa Seatin tarjousta rakentaa suorituskykyosasto tuotemerkkiin itsessään.
CupRA: n virallisessa CUPRA -lanseeraustapahtumassa Cupra Ibiza on näennäisesti vain show -auto; SEAT: n johto sanoo haluavansa mitata reaktiota asiakkaiden ja jälleenmyyjien autoon ennen kuin se sitoutuu tuotantoon. Automobile Express ymmärtää kuitenkin, että vain vahva negatiivinen toiminta pysäyttää todennäköisesti kuuman Ibizan kehitysprosessin – ja että Cupra Arona yhdistää sen myös kokoonpanoon.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Uusi Cupra Ateca paljastettiin 296 hevosvoiman kanssa
Sekä Cupra Ibizassa että Cupra Aronassa on käytettävissään 200–220 hevosvoimaa, kun he osuvat näyttelytiloihin, Seat on vahvistanut.
Istuin ei ole paljastanut mitään teknisiä yksityiskohtia Cupra Ibizassa, mutta näyttelyautojen ominaisuudet lasketaan jousitus, kaksisävyinen kevytmetallivanteet, aggressiivinen etujakaja ja sekoitus kiiltävää viimeistelyä ja Cupran kuparisävyisiä ‘brändin väriä’.
6

Mökki paljastaa näyttelyauton olevan DSG-kaksoiskytkin automaattinen-jotain, joka voi järkyttää puristeja-, mutta osoittaa myös, että Cupra Ibiza saa litteäpohjaisen Alcantara-ohjauspyörän ja etuistuimet, joissa on mokkanomaisen kankaan sekoitus ja kuvio ommeltu pohjaan.
Sillä välin faali on viimeistelty hiilikiertokudotusmateriaalissa, ja se sisältää Seatin kosketusnäytön viihdejärjestelmän. Siellä on myös täysin digitaalinen kojetaulu – iso askel Ibizalle – ja kytkin, joka ehdottaa, että autolla on useita erilaisia ​​ajotiloja.
Jos Cupra Ibiza on odotetusti tuotannossa, sillä on oltava hinta noin 20 000 puntaa. Mutta kun pomot vaativat, että se ei saa vihreää valoa ennen kuin jälleenmyyjä ja asiakkaiden kysyntä on vahvistettu, se ei todennäköisesti ilmesty ennen vuotta 2019 aikaisintaan.
Haluatko nähdä Cupra Ibizan tuotannon? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *