EU: n komissaarin mukaan Diesel -autot ovat “valmis”

EU: n vanhempi virkamies on ilmoittanut, että diesel -autot ovat “valmis” ja ennustavat, että ne katoavat eurooppalaisilta teiltä vuosien varrella.
EU: n sisämarkkinoiden, teollisuus-, yrittäjyyden ja pk-yritysten komissaari Elzbieta Bienkowska kertoi, että dieselgate-skandaali tarjosi kuluttajille ”läpimurtomomentin”, joka vaikutti huomattavasti “yhteiskunnan tunteisiin päästöihin ja puhdistusautoihin”.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Uusi WLTP/RDE -polttoainetalous- ja päästötestit voivat silti olla epärealistisia
Bienkowska, Puolan entinen varapääministeri, kertoi Bloombergille: ”Diesel -autot ovat valmis … Luulen, että useiden vuosien aikana ne katoavat kokonaan. Tämä on menneisyyden tekniikka. ” Hänen kommenttinsa tulevat, kun autonvalmistajat kohtaavat vaikeita uusia päästölakeja vuodesta 2020, vaikka Boschin uusi typpioksidi (NOx) -järjestelmä voisi antaa autoille mahdollisuuden alittaa nämä käytännössä 90 prosentilla.
Bienkowska uskoo kuitenkin, että “ihmiset ovat ymmärtäneet, että meillä ei ole koskaan täysin puhdasta – ilman NOX – dieselautoja”, ja lisäävät autonvalmistajat, jotka olivat osoittaneet “ylimielisyyttä” heidän asenteessaan päästöihin.
EU: n päälliköt julkistivat äskettäin suunnitelmansa asettaa Euroopan sähköautojen akkujen tuotannon eturintamaan, jota tällä hetkellä hallitsevat aasialaiset ja amerikkalaiset yritykset. Bienkowska totesi: “Haluamme, että ensimmäiset akut tuotetaan Euroopassa, mutta myös koko arvoketjun”.
Uudet EU: n lait tavoitteena on välttää uusi dieselgat -skandaali
Euroopan parlamentti hyväksyi äskettäin uudet lait, joiden tarkoituksena oli välttää uusi dieselgate -päästöskandaali.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *